Velkommen til oss

M.H.Bjerkli har utstilling, forretning og kontorer i Skreppestadveien 46 i Larvik.
Siden 1986 har vi levert sikkerhets produkter av høy kvalitet Norge rundt. Vi dekker sikkerhetsbehovet både for private og for bedrifter, stat og kommuner. Vi har et bredt utvalg av bla. dokumentskap, datamediaskap, sikkerhetsskap, verdiskap, arkivskap, nøkkelskap, pengeskrin, våpenskap, deponeringsskap, seddelbokser, innbygningsskap, medisinskap med mer.


M. H. Bjerkli er en liten bedrift, men allikevel er vi størst på denne type produkter i Vestfold og Telemark. Dette fordi vi legger stor vekt på å yte god service til våre kunder og fordi vi selger kvalitet til riktig og gunstig pris. Kundeoppfølgingen er god og vårt mål er at alle våre kunder skal være fornøyd etter å ha handlet hos oss.

Hos oss finnes safer for alle behov til meget konkurransedyktige pris. Vi kan også tilby spesialløsninger, så har du et sikkerhetsbehov i forhold til oppbevaring, ta kontakt og vi vil tilby deg en god løsning til en gunstig pris.

Vi har også meget gunstige fraktavtaler som kommer våre kunder til gode, slik at vi kan levere rimelig til adresser over hele Norge.

M. H. BJERKLI
NETTBUTIKK

Besøk vår splitter nye nettbutikk.

M. H. BJERKLIS
KUNDESERVICE

Telefon: 331 14 555 Mandag - Fredag
09.00 - 16.00

Kontakt oss

Kontakt oss
331 14 555
Mandag - Fredag, 09.00 - 16.00

Vår erfaring - din trygghet
M. H. Bjerkli | Skreppestadveien 46, 3261 Larvik | www.bjerkli.no